Tilikunta Oy Tiedolla johtaminen

Henkilöstöhallintoa räätälöidysti Varsinais-Suomessa – Tilikunta Oy

Nopeaa, joustavaa ja tehokasta johtamista oman kuntanne ajantasaisen tiedon pohjalta

Täsmälliseen ja ajantasaiseen tietoon perustuva päätöksenteko on keskiössä kuntien toiminnassa. Tiedon pitää olla helposti saatavilla ja sen jakamisen kaikille tarvitsijoille pitää olla helppoa sekä sujuvaa. Tieto, joka perustuu yleisiin tietokantoihin ei ole riittävää, koska yleinen tieto ei kerro oman kunnan tilanteesta mitään. Tiedolla johtamisen tulisikin pohjautua nimenomaisesti itse kunnassa syntyvään tietoon, jotta perusteltuja päätöksiä ja tulevaisuuteen suuntautuvia skenaarioita voidaan rakentaa. Ilman ajantasaista tietoa päätöksenteko on kuin lentämistä pimeässä ilman mittareita.

Talouden ja toiminnan raportti • Tilikunta Oy

Täsmälliseen ja ajantasaiseen tietoon perustuva päätöksenteko on keskiössä kuntien toiminnassa. Tiedon pitää olla helposti saatavilla ja sen jakamisen kaikille tarvitsijoille pitää olla helppo sekä sujuvaa. Tieto, joka perustuu yleisiin tietokantoihin ei ole riittävää, koska yleinen tieto ei kerro oman kunnan tilanteesta mitään. Tiedolla johtamisen tulisikin pohjautua nimenomaisesti itse kunnassa syntyvään tietoon, jotta perusteltuja päätöksiä ja tulevaisuuteen suuntautuvia skenaarioita voidaan rakentaa. Ilman ajantasaista tietoa päätöksenteko on kuin lentämistä pimeässä ilman mittareita.

Luottamushenkilöt (Microsoftin Power BI -esimerkki) – Tilikunta Oy
Tilikunta tarjoaa asiakkailleen ratkaisua, joka on nopea, joustava ja kustannustehokas. Tieto on helposti kaikkien käytettävissä ja tieto voidaan jakaa keskitetysti johdolle, luottamushenkilöille ja eri toimialueille. Tiedolla johtaminen voidaan laajentaa kattamaan koko kunnan toiminta joustavasti ja tietoa jakaa kaikille sitä tarvitseville. Tieto perustuu kunnan omista järjestelmistä kerättyihin tietoihin, jota voidaan rikastaa yleisistä tietokannoista saatavalla tiedolla vertailukunnista. Tiedon käsittelyyn ja jakamiseen käytetään yleisesti käytössä olevia välineitä, joten ”järjestelmäkustannukset” ovat pieniä tai niitä ei ole ollenkaan verrattuna tarjolla oleviin valmiisiin ratkaisuihin.

Tarjoamme asiakkaille valmiiksi mietittyjä malleja, jota voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan tai voimme toteuttaa täysin yksilöllisen ratkaisun niin haluttaessa!

Jos kiinnostuit ja haluat kuulla lisää toimittamistamme ratkaisuista ja miten Microsoftin Power BI työkaluja voidaan käyttää tiedon käsittelyyn ja jakamiseen, niin ota yhteyttä tiedolla johtamisen erityisasiantuntijaamme Petri Pihlavistoon. Petri esittelee mielellään jo toteutettuja ratkaisuja ja sitä, mitä tiedolla johtaminen on, kun se on toteutettu oikein ja asiakkaan tarpeista lähtien.

Tilikunta Oy

Talous- ja palkkahallinon palvelua modernilla otteella.

Taloushallintoliiton jäsen - Tilikunta Oy

Urusvuorenkatu 3
20360 Turku
info@tilikunta.fi

Jari Hytönen
toimitusjohtaja
0400 121 112
jari.hytonen@tilikunta.fi
Verkkolaskutus
Y-tunnus: 2123016-3
Verkkolaskutusosoite: 003721230163
Operaattori: Maventa (003721291126) Finvoice
Kaikki yhteystiedot →
Sähköinen asiointi →