Tilikunta Logo 847x952
TAL Logo RBG 2022 Auktorisoitu Jasen

Tilikunta työpaikkana

Tilikunta on henkilöstöään arvostava ja osaamisen kehittämistä tukeva työnantaja, jossa jokaisen työntekijän osaamisella ja työpanoksella on merkitystä. Haluamme olla työpaikka, jossa henkilöstö voi hyvin, on motivoitunutta ja haluaa kehittää omaa työtään ja työyhteisöään.

Meillä töitä tekee innostuneesti ja sitoutuneesti noin 40 hengen porukka Yhdessä Me Tilikuntalaiset olemme rakentaneet hyvän työpaikan itsellemme. Hyvinvointimme välittyy myös asiakkaillemme ystävällisenä ja ammattitaitoisena palveluna. Osaava henkilöstö on yhtiön toiminnan perusedellytys ja laadukkaan palvelutoiminnan mittari. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintatapojamme ja vastata tulevaisuuden haasteisiin panostamalla nykyaikaisiin ohjelmistoihin ja henkilöstön täydennyskoulutukseen.

Koska elämä on paljon muutakin kuin työtä, pidämme tärkeänä, että työ- ja vapaa-aika ovat tasapainossa. Olemme panostaneet joustaviin työaikamuotoihin ja meillä on mahdollisuus tehdä myös etätyötä. Tuemme henkilöstömme liikuntaa, kulttuuria ja hyvinvointia tarjoamalla mm. ePassi edun.

Oletko kiinnostunut liittymään mahtavaan porukkaamme? Tilikuntalaisena sinulla on monipuoliset mahdollisuudet itsesi ja yhtiömme kehittämiseen. Meillä on kannustava ja iloinen työilmapiiri.

Ilmoitamme avoimista työpaikoista te-palvelut.fi sivuilla.

 

Harjoittelupaikat

Mikäli etsit harjoittelupaikkaa, voit lähettää harjoitteluhakemuksen, cv:si ja tiedot harjoittelusi sisällöstä sekä ajankohdasta rekrytointi@tilikunta.fi -sähköpostiin.

Harjoittelupaikat syksyn 2022 osalta on täytetty.