Tilikunta Oy Meille töihin

Avoimet työpaikat – Tilikunta Oy

Tilikunta työpaikkana

Tilikunta on työpaikka, jossa kaikki työntekijät ovat tärkeitä. Meillä työskentelee noin 40 innostunutta ammattilaista yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Jokaisen osaamisella ja työpanoksella on merkitystä ja kaikkien osaamista kehitetään. Työntekijämme myös itse kehittävät työtään ja työyhteisöä. Olemme yhdessä rakentaneet Tilikunnasta hyvän työpaikan itsellemme.

Henkilökunnan hyvinvointi

Meillä henkilökunta voi hyvin. Hyvinvointimme välittyy asiakkaillemme iloisena ja ammattitaitoisena palveluna. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintatapojamme. Panostamme tulevaisuuden haasteisiin ajanmukaisilla työvälineillä ja jatkuvalla koulutuksella.

Etätyö ja toimistopäivät tasapainossa

Elämä on muutakin kuin työtä, joten työn ja vapaa-ajan on oltava tasapainossa. Olemme panostaneet joustavuuteen. Meillä on mahdollista työskennellä etänä tai toimistossa ja käytössämme on joustava työaika. Molemminpuolisen kunnioituksen ansiosta joustaminen on mahdollista. Me haluamme olla perheystävällinen työpaikka ja pyrimme huomioimaan erilaiset tarpeet elämän eri vaiheissa.

Henkilökuntaedut

Tuemme henkilökuntamme hyvinvointia taukojumpalla, liikunta- ja kulttuurieduilla (ePassi) sekä kattavalla työterveyspalvelulla ja ryhmäsairaskuluvakuutuksella.

Avoimet työpaikat Tilikunnassa

Alla näet Tilikunnan avoimet työpaikat. Jos et löydä näistä sinulle sopii työtä, niin voit lähettää meille avoimen hakemuksen KuntaRekryn kautta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/avoin-haku-532626

Säilytämme hakemustasi 12 kuukautta, jos et ole valinnut toisin ja otamme sinuun yhteyttä sopivan paikan avauduttua.

Harjoittelupaikat

Haluamme kouluttaa ja ohjata osaajia tai vasta-alkajia uudelle uralle. Sen vuoksi teemme yhteistyötä oppilaitosten kanssa. Pääyhteistyökumppanimme on Raseko.

Tilikunnassa on mahdollista suorittaa talous- ja henkilöstöhallinnon työharjoittelua. Valinnoissa painotamme pidempiä, 4-6 kuukautta kestäviä harjoittelujaksoja.

Ilmoitamme näillä sivuilla, kun otamme vastaan hakemuksia työharjoitteluun.

Tällä hetkellä ei ole avoimia harjoittelupaikkoja, mutta voit jättää avoimen harjoitteluhakemuksen KuntaRekryn kautta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/harjoittelija-604201

Tilikunta Oy

Talous- ja palkkahallinon palvelua modernilla otteella.

Taloushallintoliiton jäsen - Tilikunta Oy

Urusvuorenkatu 3
20360 Turku
info@tilikunta.fi

Jari Hytönen
toimitusjohtaja
0400 121 112
jari.hytonen@tilikunta.fi
Verkkolaskutus
Y-tunnus: 2123016-3
Verkkolaskutusosoite: 003721230163
Operaattori: Maventa (003721291126) Finvoice
Kaikki yhteystiedot →
Sähköinen asiointi →