Tilikunta Logo 847x952

Tilikunta työpaikkana

Tilikunta on henkilöstöään arvostava ja osaamisen kehittämistä tukeva työnantaja, jossa jokaisen työntekijän osaamisella ja työpanoksella on merkitystä. Haluamme olla työpaikka, jossa henkilöstö voi hyvin, on motivoitunutta ja haluaa kehittää omaa työtään ja työyhteisöään.

Meillä töitä tekee innostuneesti ja sitoutuneesti noin 40 hengen porukka Yhdessä Me Tilikuntalaiset olemme rakentaneet hyvän työpaikan itsellemme. Hyvinvointimme välittyy myös asiakkaillemme ystävällisenä ja ammattitaitoisena palveluna. Osaava henkilöstö on yhtiön toiminnan perusedellytys ja laadukkaan palvelutoiminnan mittari. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintatapojamme ja vastata tulevaisuuden haasteisiin panostamalla nykyaikaisiin ohjelmistoihin ja henkilöstön täydennyskoulutukseen.

Koska elämä on paljon muutakin kuin työtä, pidämme tärkeänä, että työ- ja vapaa-aika ovat tasapainossa. Olemme panostaneet joustaviin työaikamuotoihin ja meillä on mahdollisuus tehdä myös etätyötä. Tuemme henkilöstömme liikuntaa, kulttuuria ja hyvinvointia tarjoamalla mm. ePassi edun.

Oletko kiinnostunut liittymään mahtavaan porukkaamme? Tilikuntalaisena sinulla on monipuoliset mahdollisuudet itsesi ja yhtiömme kehittämiseen. Meillä on kannustava ja iloinen työilmapiiri.

Ilmoitamme avoimista työpaikoista te-palvelut.fi sivuilla.

Voit myös jättää avoimen työhakemuksen tai kysyä esim. harjoittelupaikkaa yhtiöstämme: info@tilikunta.fi

”Ootko kiinnostunut Tilikunnasta työpaikkana ja halukas tulemaan töihin Tilikuntaan? Mä oon nimeltäni Heli. En ole robotti, vaan ihan oikea ihminen ja työskentelen Tilikunnassa.

Oon työskennellyt palkanlaskennan parissa viimeiset 17 vuotta ja Tilikunnassa aloitin 1,5 vuotta sitten. Pidän Tilikunnassa työskentelystä ja aamuisin on ilo herätä töihin.

Tilikunta Oy on tuore yritys, vaikka asiakkaat ovat tuttuja jo viime vuosikymmeniltä. Meillä Tilikunnassa työskentelee n. 40 työntekijää sekä palkka- että taloushallinnossa. Suurin osa tuntee asiakkaat entisestä elämästä ja me uudet opimme heiltä koko ajan sitä ”nippelitietoa”, mitä mikään robotti ei kykene omaksumaan.”

– Heli Harju, palkkasihteeri

Heli Harju 271x361